English

Trainingul ”Tinerii – vlăstare vii ale Bisericii”

Centrul Misionar Creștin-Ortodox din SUA (OCMC) în colaborare cu Mitropolia Basarabiei organizează în perioada 20-21 septembrie, trainingul “Tinerii – vlăstare vii ale Bisericii”. Acesta va avea loc la Chișinău și are drept invitați pe Protosinghelul Nicodim Petre din România, Părintele Anastasios Bourantas din SUA, precum și misionari ai centrului OCMC și ai Asociației Tinerilor Ortodocși Români (ATOR) din Iași.
Trainingul se adresează preoților, preoteselor, precum și tinerilor ortodocși din Basarabia, având drept scop formarea tinerilor lideri în cadrul Bisericii Ortodoxe locale. În cadrul trainingului participanții vor fi motivați să preia inițiativa de organizare a activităților de tineret în cadrul parohiilor în particular și a Bisericii în general, totodată oferindu-li-se instrumentele necesare.
Evenimentul se va desfășura în incinta Universității Pedagogice ”Ion Creangă” din Chișinău, joi, 20 septembrie, cu începere de la ora 9:00, și vineri, 21 septembrie, cu începere de la ora 10:00.
Sunt așteptați cu drag toţi preoţii din protopopiatul Chișinău, precum și protopopiatele din zona centrală și cea de nord. Pentru protopopiatele din zona de sud va fi organizat un training similar în perioada 24-25 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Executarea picturii Bisericii 
„Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”
este realizată cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.