English

Tabăra Prieteniei a luat sfârșit printr-un MARȘ AL SALVATORILOR

DSC_0577Săptămâna prieteniei a luat sfârșit printr-un eveniment deosebit organizat de către voluntari; în cadrul ultimei zile de tabără, pe lângă tradiționalele bansuri și jocuri, copiii au participat la un adevărat spectacol de talente, demonstrând calități deosebite la cântat, dansat, pictură și altele.

La finalul taberei participanții au mărșăluit pe străzile Orheiului, alături de protagoniștii principali și reali ai taberei – echipaje de pompieri, polițiști, doctori și bodyguarzi, până la Biserica Ortodoxă Românească „Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului” – sprijinitoarea spirituală a Taberei Prieteniei. Aici reprezentanții serviciilor de urgență, au primit pe lângă aplauzele furtunoase și mulțumirile copiilor, diplome de recunoștință din partea părintelui paroh, pentru merite deosebite în educația și conștientizarea copiilor în privința pericolelor și a situațiilor de urgență, precum și în promovarea metodelor de depășire a acestora apelând mai întâi de toate la serviciul unic de urgență „112”.

De diplome s-au învrednicit și toți voluntarii care s-au implicat activ în organizarea taberei și vor continua această lucrare și săptămâna viitoare, organizând o acțiune similară la Casa-internat pentru copii cu dizabilităţi  din Orhei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>