English

O floare pentru fiecare femeie!

_49B2330Ne este în obicei ca de 8 Martie să oferim în dar câte ceva femeilor; în mod special mamelor. Îndemnați de această tradiție, voluntarii Asociației Umanitare „Filantropia Creștină” au inițiat o acțiune prin care au adus un omagiu femeilor-mame oferindu-le cărți de rugăciune, mărțișoare și baloane.
Cu gând la multe dintre femeile cărora nimeni nu le calcă pragul, voluntarii s-au gândit prielnic de a le mângâia inimile cu câte o floare și o îmbrățișare. Doamna Lidia, una dintre aceste doamne, grav bolnavă și țintuită la pat, împlinea în această zi și o frumoasă vârstă, însă din păcate nu avea cu cine să o sărbătorească. Mătușa Teodora însă, nici nu știa că lumea întreagă prăznuia 8 Martie, mai cu seamă pentru că a pierdut auzul definitiv, și nu-și aude nici măcar radioul ce se aude din curte. Am găsit-o spălând câteva albituri și tare a fost bucuroasă să-și vadă curtea plină de atâta lume ce i-au amintit de atâtea primăveri trecute…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Executarea picturii Bisericii 
„Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”
este realizată cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.