English

Inaugurarea Centrului pentru Copii şi Tineri, al „Filantropiei Creştine”

DSC05992Vineri, 20 iunie 2014 a fost inaugurat Centrul pentru Copii şi Tineri, al Asociaţiei Umanitare „Filantropia Creştină”. La eveniment a participat şi primarul oraşului Orhei, domnul Vitalie Colun, ce a ţinut să fie alături de copiii bucuroşi ce vor avea de acum înainte parte de activităţi educative şi recreative într-un spaţiu generos şi plăcut.

După ce micuţii au asistat, pentru prima dată, la un momentul oficial de tăiere a panglicii de inaugurare, preoţii Sergiu Aga şi Sergiu Matei au oficiat o slujbă de sfinţire a centrului, binecuvântându-i pe toţi cei ce vor activa şi vor fi prezenţi la activităţile ce se vor desfăşura în el. Înainte de a face o poză de grup, toţi cei prezenţi au primit din partea domnului primar îngheţată, iar cei mai mici s-au bucurat de abţibilduri cu iconiţe şi mici cărţulii pentru copii cu reprezentări şi descrieri a Învierii Domnului, oferite în dar de misionara Makella Balasis, din Statele Unite.

Apoi, părintele Sergiu Aga, i-a invitat pe copii să vizioneze filmul artistic „Viaţa lui Iisus, pe înţelesul copiilor”, informându-i despre faptul că în fiecre vineri, de acum încolo, la centru se vor desfăşura activităţi spirituale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *