English

Donaţii

Parohia “Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului” Orhei, fiind relativ nou înfiinţată (2006), şi-a colectat fondurile de ridicare a  bisericii din donaţiile făcute de credincioşi . Sunt generoşi, dar limitaţi financiar. Pe lângă biserică, în prezent se lucrează la proiectarea şi ridicarea unui centru social complex destinat  diferitor categorii de beneficiari proveniţi din medii social-vulnerabile. Având în vedere că suntem o parohie săracă  şi că nu avem alte surse de venituri, în afara donaţiilor modeste ale credincioşilor, facem un apel de suflet si către dumneavoastră a vă ruga sa ne ajutaţi, prin sponsorizare de bani sau materiale de construcţie.

Un cât de puţin la noi, face mult mai ales pentru cazurile grave sociale ce există în cuprinsul parohiei. În dorinţa de a-i ajuta pe cei mulţi şi sărmani cum ne îndeamna Mântuitorul Iisus Hristos, facem această rugăminte . Vă mulţumim pentru înţelegere şi sprijin asigurându-vă că Bunul Dumnezeu vă va răsplăti înzecit, iar noi rămânem rugători pentru noii ctitori ce-i dorim înscrişi în Cartea veşniciei, având toată recunoştinţa poporului celui binecredincios orheian .

Pentru pentru donaţii vă sta la dispoziţie următoarele rechizite: 

Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”,

Or. Orhei, str. Dorobanţilor 79, R. Moldova – 3504,

Cod fiscal: 1013620012185

Conturi bancare: BC MOLDINCOMBANK S.A., SWIFT: MOLDMD2X

C/d:    2251933406

MD92ML000000002251933406 – EURO

 

Lista donatorilor până la 31.12.2011 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Executarea picturii Bisericii 
„Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”
este realizată cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.