English

Donații de ajutor umanitar pentru Orhei

DSC_1040Aducem deosebite muțumiri prietenilor noștri din Coburg, Germania pentru efortul depus în organizarea și expedierea unui lot de ajutoare umanitare de care vor beneficia mai multe instituții și persoane defavorizate din Raionul Orhei. Colecta de bunuri a fost coordonată de către Doamna Bettina Fröba-Schultheiß și dusă la bun sfârșit de către membri Asociației „Freunde Rumäniens” și membri Bisericii Catolice „Sfântul Augustin” din Conurg, care au avut ocazia să primească mai multe informații despre viața oamenilor din Republica Moldova din prezentarea părintelui Sergiu Aga din cadrul unei întruniri dedicate bunei noastre colaborări.

Mulțuniri deosebite și bunului nostru prieten Arkadiusz Paluszek, președinte al Asociației Umanitare „Fortotschka” și familiei sale, pentru ospitalitatea oferită și pentru sprijinul constant pe care îl aduce comunității noastre din Orhei. Să le dea Bunul Dumnezeu sănătate și spor în lucrurile frumoase pe care le desfășoară.

Bunurile transportate au fost depozitate în Centrul Social Cultural „Filantropia”, care, prin acest fapt, a dat start la serviciile sociale pentru comunitate, cu toate că încă se află în construcție.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

a Fröba-Schultheiß

ettina Fröba-Schultheiß

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Executarea picturii Bisericii 
„Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”
este realizată cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.