English

Cursul „Lumina Vieții” a început cu un formator internațional

IMG_4271Astăzi, 2 mai 2019, în incinta Bibliotecii Raionale „Alecu Donici” din Orhei, a avut loc primul seminar din ciclul unor formări de dezvoltare personale, organizate de către Asociația Umanitară „Filantropia Creștină”, denumită cu genericul: LUMINA VIEȚII.
Întrucât toate ar trebui începute cu gând la Dumnezeu, acest seminar l-a avut ca invitat special pe Domnul Oleg Voskresensky, teolog și filolog originar din Rusia, dar stabilit în Statele Unite ale Americii, care a predat cursul „Fundamentele raționale și istorico-științifice ale Creștinismului”. Cursul a durat 4 ore și a cuprins numeroase informații și argumente scripturistice, raționale, istorice, și arhiologice ce confirmă existența Fiului lui Dumnezeu în lume dar și a faptelor Sale minunate săvârșite întru mântuirea lumii.
Stilul academic și dinamismul cursului i-a făcut pe auditori să își dorească o reîntâlnire cu distinsul profesor, fapt ce le-ar putea aduce o lărgire de orizont întru cunoașterea spiritualității și a evenimentelor importante din istoria Creștinismului.
Aducem la cunoștință că acest curs este doar un început dintr-un ciclu mai amplu de formări ce le va desfășura „Filantropia Creștină” în perioada următoare, prin implementarea unui proiect susținut de Organizația „DVV Internațional Moldova”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>