English

Au început cursurile gratuite de „cusătorie” și „broderie computerizată”

DSC_0255Astăzi, 18 martie 2019, în incinta centrului social al Asociației Umanitare „Filantropia Creștină”, s-a dat startul cursurilor de „cusător” și „broderie computerizată”, din cadrul Proiectului „Dezvoltarea serviciilor de educație a adulților”, finanțat de către Organizația „DVV Internațional Moldova”.

Cursurile vor fi conduse de Ala Dulgheri și Ecaterina Guranda, formatori cu experiență bogată în predarea cursurilor pentru persoanele adulte, curricula cărora fiind modelată și adaptată continuu, în dependență de necesitățile și tendințele educaționale identificate în cadrul multiplelor activități și servicii de Educație a Adulților, desfășurate de „Filantropia Creștină”, pe parcursul a 4 ani.

În anul 2019, prin intermediul proiectului dat 20 de persoane vor putea învăța meseria de cusător, iar altele 10 vor învăța să opereze mașina de broderie și programele de computere compatibile cu aceasta. Practica de studiu se desfășoară în aceeași incintă, în cadrul atelierului de croitorie – „Datina”. Următorul ciclu de studii va începe, pentru ambele cursuri, în luna septembrie curent, iar cei care își doresc să se înscrie la acestea, sunt rugați să se înscrie din timp, locurile fiind limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Executarea picturii Bisericii 
„Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului”
este realizată cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.