English

A N U N Ț

Anunt_incubatoare-page0001Tinerii municipiului și raionului Orhei sunt invitați să se înscrie la instruirile din cadrul a patru incubatoare: de literatură, croitorie, antreprenoriat, sănătate, devenind astfel parte a unor activități simetrice cu semenii din municipiul și județul Iași, România.

Incubatoarele se adresează tinerilor cu vârsta până în 35 ani care doresc să dobândească sau să își completeze o serie de competențe asociate în patru domenii (literatură, croitorie, antreprenoriat, sănătate), într-o manieră inovatoare și cooperare locală și transfrontalieră.

Beneficiarii vor participa la un șir de instruiri utile sistemului educațional în contextul provocărilor globale și anume: ateliere, training-uri, activități practice, schimb de informații / experiență transfrontalieră.

Perioada de înscriere: 20-29 ianuarie 2021.

Înscrierea se face prin expedierea dosarului de intenție pe adresa de e-mail: filantropia.crestina@yahoo.compână la data de 29.01.2021, ora 16:00.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Regulamentul concursului.

Înscrierea și participarea în cadrul incubatoarelor este gratuită și este organizată în cadrul proiectului ”Educație pentru dezvoltarea abilitaților in domeniile creative și producție de pe ambele parți ale Prutului” / 2SOFT/1.1/187, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014 – 2020.

Regulament_incubatoare

Anexa_1_Cerere_inscriere

Anexa_2_Declarație_prelucrarea_datelor_caracter_personal

Anexa_3_Declaratie_proprie_raspundere_grup_tinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *